Jobb i eBIT

Bli med å frigjør tid 

Gode teams og kultur driver oss mot resultalter

 

Er du på utkikk etter en profesjonell mulighet der samarbeidskraft og mangfoldig ekspertise møtes for å skape ekstraordinære team? Da trenger du ikke lete lenger enn eBIT - det banebrytende selskapet som organiserer seg med en "teams of teams"-struktur og bringer sammen individer med ulike ferdigheter og personligheter for å levere enestående resultater til våre kunder. Bli med oss på en transformasjonsreise der dine unike evner blir feiret, og sammen vil vi frigjøre våre kunders digitale potensial og skape enestående suksess.


Ved eBIT tror vi at ekte innovasjon oppstår når mangfoldige talenter kommer sammen med et felles formål. Vårt selskap blomstrer i et dynamisk arbeidsmiljø som omfavner "teams of teams"-strukturen og utnytter den kollektive styrken til våre eksepsjonelle fagpersoner. Her er hvorfor du bør vurdere å bli ansatt hos eBIT:


Ekstraordinære team Hos eBIT erkjenner vi at å samle ekstraordinære team er nøkkelen til å oppnå enestående resultater. Vi samler individer med forskjellig bakgrunn, ferdigheter og personligheter, og skaper en harmonisk blanding som er større enn summen av delene. Som ansatt vil du få muligheten til å samarbeide med briljante sinn fra ulike fagområder, og sammen løse komplekse utfordringer og levere transformasjonsrike løsninger for våre kunder.


Samarbeidende Synergier: eBIT dyrker en kultur for samarbeid, der utveksling av ideer og sammensmeltning av ulike perspektiver oppmuntres. Gjennom vår "teams of teams"-struktur vil du erfare kraften av kollektiv intelligens, der forskjellige ferdigheter vever sammen for å generere innovative strategier og drive forretningssuksess. Sammen vil vi frigjøre kundenes fulle potensial, skape varige verdier og smi sterke partnerskap.


Kundefokusert tilnærming: Hos eBIT ligger kundetilfredshet i hjertet av alt vi gjør. Våre "teams of teams" er nøye utformet for å imøtekomme de unike behovene og aspirasjonene til våre kunder. Ved å samle individer med komplementære ferdigheter, sikrer vi at vi kan tilby helhetlige løsninger og helhetlig støtte til våre kunder. Som ansatt vil du få muligheten til direkte å bidra til våre kunders suksesshistorier, og gjøre en håndgripelig innvirkning på deres virksomheter og etterlate et varig inntrykk.


Kontinuerlig utvikling og læring: eBIT er forpliktet til profesjonell utvikling av sine ansatte. Innenfor våre "teams of teams" vil du bli eksponert for en rikdom av kunnskap, forskjellige perspektiver og kontinuerlige læringsmuligheter. Ved å samarbeide med personer fra ulike fagområder vil du utvide ferdighetene dine, utvide horisontene dine og få en dyp forståelse av den sammenkoblede naturen til digital transformasjon. eBIT tilbyr et støttende miljø som oppmuntrer til personlig vekst, og sikrer at du er utstyrt med verktøy og ekspertise for å utmerke deg i rollen din.


Skape varige partnerskap: Gjennom våre eksepsjonelle team har eBIT som mål å bygge langsiktige partnerskap med våre kunder. Vi streber etter å være deres betrodde rådgivere og eksperter i å frigjøre deres digitale potensial. Ved å fremme relasjoner basert på samarbeid, integritet og felles suksess, skaper vi en positiv og transformasjonsrik innvirkning, ikke bare på våre kunder, men også på deres bransjer som helhet.

Alle våre ansatte vil gjennomføre eBIT Academy for å lære av de forskjellige teamene og for å komme inn i eBITs tenkemåte.

Join our offices in
Riga, Latvia

 

We are always looking for good candidates within these areas:

  • Salesforce
  • RPA
  • .NET Development
  • Integrations

Are you interessted? Send an open CV to join@ebit.team and we will contact you.

parallax background

Kontakt Oss