SKAP VERDI MED SMART SYSTEMUTVIKLING OG FORVALTNING

Systemutvikling og forvaltning som en tjeneste

eBIT lanserer systemutvikling og forvaltning som en tjeneste 

Tjenesten passer for bedrifter som har begrensede ressurser til å selv ansette en fullskala avdeling med systemutviklere. Selskaper som har varierende behov for kompetanse over tid eller som bare tenger ekstra kompetanse i en begrenset periode. Trenger du ekstra fokus på CID, sikkerhet og testdrevet utvikling. Vi hjelper deg på veien.

Roller innen systemutvikling

  • Tech lead
  • Arkitekt
  • Backend utvikler
  • Frontend utvikler
I dag arbeider man ofte heller i smidige team for å utvikle og forbedre med klare mål og fokus på gevinster. Teamleder er da ansvarlig for teamet. Våre medarbeidere har erfaring både som prosjekt- og teamledere. * Bruk av KI: Definisjonene er levert av Bing CoPilot. Teksten er kvalitetssikret og endret av en ledelsekonsulent i eBIT.

Våre tjenester innen systemutvikling

Hvorfor velge oss?

Solide og pålitelige systemer

Koden som lages av teamet er i en kodebank med versjonshåndtering. Utviklerne gjør endringer som automatisk testes og kan automatisk rulles ut i riktig miljø for kunden. Dette gir en robust og pålitelig programvare som kan oppdateres til produksjonssetting mange ganger i uka - uten nedetid eller feil. Dette heter CI/CD (Continuous Integration og Continuous Delivery), og vi har alle rammeverk, rutiner og kultur etablert for å drive moderne programvareutvikling.

Proaktivitet med smart overvåkning

xxxx

Agile verdier - ikke agile rammeverk

Våre team og vår kultur følger de underliggende prinsippene som ligger i det Agile manifest. Der det agile manifestet understreker verdien av å tilpasse seg endringer og samarbeide tett med kunder og teammedlemmer, kan agile rammeverk sette begrensninger. Individuelle interaksjoner går foran prosess og verktøy. Det å sette mennesker først bygger sterke team og relasjoner. Å være tro mot det agile manifestet betyr at vi prioriterer samarbeid, kommunikasjon og tillit fremfor å følge et bestemt rammeverk. Kontinuerlig leveranse over fast planlegging er noe de agile rammeverkene kan skape friksjon for. Agile verdier sikrer riktig gjennomføring for riktig behov.

Vil du lære mer?

Vi kan være din avdeling innenfor systemutvikling, støtte teknologimiljøet du allrede ta tekonlogileder ansvaret i en kortere eller lenger periodeselskaper så du til en hver tid har den kompetansen selskapet trenger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Send oss en e-post eller fyll ut kontaktsskjemaet, så tar vi en prat om hvordan.

 

FRIGJØR TID – SKAP VERDI MED TEKNOLOGILEDELSE !

parallax background

Kontakt Oss